Uniek tafelen aan onze gastentafels

Gastentafels is een uniek concept, waarbij u in gezelschap tot maximum 14 personen kunt genieten van culinaire gerechten en acht verfijnde wijnen.
Bij deze gastentafels serveren wij een 4-gangen menu, waarbij wij inspelen op de persoonlijke voorkeuren. Uiteraard houden we hier rekening met de seizoen- en dagverse producten. Ook met bepaalde allergieën houden wij rekening (gelieve deze wel op voorhand te melden).
U kunt aanschuiven aan onze gastentafel met familie, vrienden, collega’s etc. van 8 tot 14 personen. Voor deze avonden vragen wij 80€ per persoon.
De prijs omvat het volledig menu inclusief wijnen, waters en koffie.
Verder kunnen wij deze avonden volledig personaliseren. Wenst u hier omtrent meer informatie? Dan kunt u altijd eens binnenspringen in de winkel of neem contact met ons op via onderstaand formulier. Ondermeer recepties, borrel-uurtjes en zelfs bedrijfspresentaties hebben de revue al gepasseerd. Door onze jarenlange HoReCa ervaring zijn we in staat om met u mee te denken en telkens weer een uniek concept te presenteren. Hiervoor is er ook de mogelijkheid om met externe partners samen te werken. 

Inschrijfformulier

"Men moet zijn wijnhandelaar met voorzichtigheid en scherpzinnigheid kiezen, ongeveer zoals men zijn huisdokter kiest" -H. Brocher
Tel: +32 (0) 498 51 45 31
Molenweideplein 98 bus 2
Belgie, 3620 Lanaken