Een ode aan het unieke Peruaanse kruid "Huacatay". Dit is een Peruaanse munt variëteit. Gebaseerd op de klassieke cocktail "Pisco Sour". Het kruid Huacatay voor deze cocktail is gecultiveerd in België en gedistilleerd in Antwerpen.
Stijl
Verfrissend Zuur - Kruiden - Citrus
Smaak
Huacatay - Basilicum - Munt - Limoen - Dragon
Occassion
Apéritif, after-dinner, langzaam nippen
Perfect serveren
Serveer ijskoud en giet 110 ml* over een ijsbal of een groot ijsblokje in een tumblerglas, garneer met een schijfje limoen of een blaadje basilicum.
*Alcoholische versie: voeg 30 ml Gin of Tequila of Peruaanse Pisco toe.
Distillaties
10 individuele distillaties van verse kruiden & bloemen
Ingrediënten
Bôtan Citrus Spice® [water, natuurlijke botanische distillaten*], natuurlijke monodistillaten*: huacatay, verveine, zwarte peper, citroenmelisse, water, honing**, limoensap (NFC)
*Van biologische landbouw
**van Belgische oorsprong
(NFC) = Niet Van Concentraat
1 fles bevat
6 tot 7 bril (porties van 110 ml)
Wakataya Sour is een premium gedistilleerde alcoholvrije cocktail, rechtstreeks van onze velden. Wij cultiveren een unieke Peruaanse botanische "Huacatay" die wordt gebruikt in vele Michelin restaurants.
Deze gastronomische cocktail herbergt 3 smaaklagen, gaande van een impactvolle neus tot een unieke twist in de mond gecombineerd met een voortdurend evoluerende nasmaak.
Houdbaarheid: 2 jaar ongeopend
Na opening: Binnen 8 dagen consumeren en gekoeld bewaren
Schudden voor gebruik
Geteeld, gedistilleerd en gemengd door Bôtan Distillery
0,00% ABV
geen alcohol - geen E-nummers - geen citroenzuur - geen kaliumsorbaat - geen toegevoegde suikers - geen concentraten - geen kunstmatige zoetstoffen - geen chemische aroma's - geen extracten van kruiden/vruchten - geen conserveringsmiddelen - geen gluten - geen vitamine c aka ascorbinezuur - geen additieven - geen kleurstoffen - geen emulgatoren - geen stabilisatoren
Download hier de informatie fiche.